Novinka Reduced price! Pijamas Hriech chan Sada pre Ženy ice hodváb pyžamá bavlnená Sleepwear 2ks Odev Roztomilý Tlač oblečenie pre voľný čas v Lete Salónik Pyžamá Zväčšiť

Pijamas Hriech chan Sada pre Ženy ice hodváb pyžamá bavlnená Sleepwear 2ks Odev Roztomilý Tlač oblečenie pre voľný čas v Lete Salónik Pyžamá

€10.82

-29 %

€15.45

Nový produkt

Materiál BAVLNA
Položka Druh Pyžamá
Nemravný Obrázok No
So Sexuálnym Podtextom No
Bavlnené Pyžamá crayon shin chan pajama
Sezóna Leto
Dĺžka Knee Length
Hrúbka Normálna
Pyžamá Ženy dámske pyžamo nohavice
Vzor Typ Geometrické
Pohlavie Ženy
Balík obsahuje Top a Šortky
Rukáv Dĺžka(cm) krátke
Číslo Modelu Pyžamo Nastaviť
Domáce oblečenie pre ženy Dámske pyžamo
Golier V-Neck
Pôvod CN(Pôvodu)

modname=ckeditor

Krátke Pyžamo Set pre Ženy, Bavlna Sleepwear 2ks Odev Crayon Shinchan Roztomilý Tlač oblečenie pre voľný čas v Lete Salónik Pyžamá

Balík obsahuje:Top a Šortky

Stav: Úplne Nové

Package: 1 x top + 1 x krátke nohavice / nohavice

krátky rukáv Veľkosť:

M: odporúčame, výška 150-162 cm x 37-hmotnosť 47kg

L: odporúčame, výška 162-168cm x 47-60cm hmotnosť

XL:odporúčame, výška 165-175cm x 60-70 kg hmotnosti

XXL:odporúčame, výška 168-178cm x 70-77kg hmotnosť

dlhý rukáv veľkosť

M: Dĺžka: 66 cm x Poprsie x 100 cm Boky 100 cm x Krátku dĺžku 38 cm

L: Dĺžka: 68 cm x Prsia 104 cm x Boky 104 cm x Krátke dĺžka 40 cm

XL: Dĺžka: 70 cm x Prsia 108 cm x 108 cm Boky x Krátke dĺžka 42cm

2XL: Dĺžka 72 cm x Prsia 112 cm x Boky 112 cm x Krátkej dĺžky 44 cm

Priateľské Upozornenie

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

TheSailor Mesiac, Králik Pajamasare tak roztomilý a pohodlný, fanúšikov Naoko Takeuchi anime a manga série len nebude môcť odolať!Inšpirovaný Sailor Moon Králik (Usagi Tsukino) charakter, ružová sleepwear sada obsahuje top a nohavice ako aj zodpovedajúce pigtail luky.Odevný dizajn v sebe integruje znak: meno a obrazu, ako aj iných prvkov, ako sú hviezdy a mesiac.Je to zvláštne vopred rezervácie položky s obmedzená dostupnosť.

SHOP INFORMÁCIE

Doprava

Po celom SVETE DOPRAVA ZADARMO Čína Post Air Mail alebo ePacket.ak prekročiť 2 KG ,zašleme DHL ,Fedex,EMS,TNT.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

My vám tovar poslať do 3-5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

Ruský zákazníkov, musí nám dať príjemcu, úplný názov.

Zásielky www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava za menej ako 30 kg tovar je v 15-35 pracovných dní.Ak potrebujete položku naliehavo, Prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy.Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás.Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo.

Ak nemáte to v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania.Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.Pretože niekedy to bude odložené na dopravu alebo let zápchy.Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme niesť zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky.

Na ochranu vášho záujmu sa, prosím, informujte vášho lodné adresy opatrne pri objednávke.Sme nie je zodpovedná za položka straty spôsobené nesprávne alebo neznáme adresu.

Dodanie stav je založené na sledovanie informácií poskytovaných poštových office/kuriérom.

Vezmite prosím na vedomie, že nie sme zodpovední za akékoľvek dovozné dane, ktoré môžu vzniknúť.

Vezmite prosím na vedomie, že poštovné a strát, aj keď sú pomerne zriedka, je súčasťou on-line obchodovanie, prosím, je pochopiteľné, keď sa niečo za niekoho kontroly ovplyvňuje čas doručenia (napr. prírodné katastrofy).

Prosím, starostlivo skontrolujte a nie podpísať zásielku, ak je rozdelené na príchodom.

Vrátiť/Vrátenie Peňazí/Replace

Sme radi, že môžeme prijať vrátiť/vrátenie peňazí/výmenu do 7 dní po výrobok je prijaté podľa týchto podmienok.Alebo iný vrátenie tovaru/vrátenie peňazí/výmenu nemôže byť vydané.

Nie ste spokojní s produktom.

Produkt, ktorý ste dostali je chybný.

Dostali ste zlý výrobok.

Produkt nemal prísť po sľúbený čas.

Tento produkt nie je rovnaký ako je popísané vyššie.

Upozorňujeme, že zásielky budú náklady spoločne predpokladá, že na oboch stranách.Ale ak sa výrobok, ktorý je chybné alebo nepracuje správne, budeme znášať všetky zásielky náklady.

Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním, sa vrátiť.

Spätná väzba

Zákaznícky servis je neoddeliteľnou súčasťou nášho podnikania, prosím, dajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.Vďaka!

Ak budete potrebovať akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek inú podporu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba.Budeme sa snažiť, aby vám pomohol.

Štítky: junior pajama sady, hodváb bol pyžamá, plavky, svadobné šaty, Žena, nastavuje dámske oblečenie strany, Bavlnená Tkanina, galter priesvitný set spodnej bielizne, sleepwear ženy, pajama.

Napísať recenziu

Pijamas Hriech chan Sada pre Ženy ice hodváb pyžamá bavlnená Sleepwear 2ks Odev Roztomilý Tlač oblečenie pre voľný čas v Lete Salónik Pyžamá

Pijamas Hriech chan Sada pre Ženy ice hodváb pyžamá bavlnená Sleepwear 2ks Odev Roztomilý Tlač oblečenie pre voľný čas v Lete Salónik Pyžamá

modname=ckeditor Krátke Pyžamo Set pre Ženy, Bavlna Sleepwear 2ks Odev Crayon Shinchan Roztomilý Tlač oblečenie pre voľný čas v Lete Salónik Pyžamá Balík obsahuje:Top a Šortky Stav: Úplne Nové Package: 1 x top + 1 x krátke nohavice / nohavice krátky rukáv Veľkosť: M: odporúčame, výška 150-162 cm x 37-hmotnosť

Súvisiace produkty