Novinka Reduced price! 9PCS Vysávač Hlavné Kefa Hepa Filter Diely Pre Xiao Roborock S50 S51 S55 S5 Robot Vysávač Príslušenstvo Zväčšiť

9PCS Vysávač Hlavné Kefa Hepa Filter Diely Pre Xiao Roborock S50 S51 S55 S5 Robot Vysávač Príslušenstvo

€18.43

-4 %

€19.39

Nový produkt

Napätie (V) Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Výkon (W) Iné
Názov Značky HAIMAITONG
Číslo Modelu 9pcs/set

Informácie O Produkte:

Kompatibilné S: Pre Xiao Roborock Robot S50 S51 S55 S5

QTY: 9Pcs/Set

Funkcie:

- Vysoko kvalitné príslušenstvo kit pre výmenu

- Hlavnej Kefy

Plávajúce konštrukcie, hĺbkové čistenie; Nylonovou kefou, bude poškriabaniu podlahy; Odnímateľný dizajn, ľahko sa čistí; ABS materiálu, odolné na použitie.

- Bočné Kefy

Nylonovou kefou, bude poškriabaniu podlahy a nábytok

Jedinečný dizajn, jednoduché zbierať vlasy

ABS materiálu, odolné na použitie

- Filter(Umývateľný)

Filter prachu, aby sa zabránilo jej vstupe dovnútra stroja a poškodeniu zariadenia.

Package Zahrnuté:

2 x Hlavné Kefa

4 x Bočné Kefa

3 x Filtre Čisté

Poznámka:reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Produkt Show:

Zásielky:

1.Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní. 2.Prosím skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave a podpísať pred dodaním muž opustí. 3.Ak zistíte, že výrobok je strata alebo poškodenie na ceste.Prosím odfotiť a nechať dodanie mužov, potvrďte ho.Potom budeme vám pomôžu, aby sa za svoje stratíte. 4.Ak chcete výrobky poslať k vám rýchlo, alebo potrebujete súrne, Prosím, zvoľte DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.ak si myslíte, že poplatok je vysoká, môžete nás kontaktovať, budeme kontrolovať vašu adresu a dať vám najlacnejšie nákladnej dopravy.

Záruka: 1. Všetky produkty budú dôkladne otestovať pred odoslaním.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne.Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník. 3. Ak nie ste spokojní s produktom, Prosím, kontaktujte nás.Budeme vám uspokojivé riešenie.

Pripomienky: 1. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

2. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

3. Sme uvítali vašu spätnú väzbu veľmi veľa.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: kefa čistič, vysávač, 360 robot vysávač s7, roborock s50, official xiaomi, xiaomi filter mi, robot hračka, simson, orvibo, roborock s5 max koliesko, batéria vysávač xiao.

Napísať recenziu

9PCS Vysávač Hlavné Kefa Hepa Filter Diely Pre Xiao Roborock S50 S51 S55 S5 Robot Vysávač Príslušenstvo

9PCS Vysávač Hlavné Kefa Hepa Filter Diely Pre Xiao Roborock S50 S51 S55 S5 Robot Vysávač Príslušenstvo

Informácie O Produkte: Kompatibilné S: Pre Xiao Roborock Robot S50 S51 S55 S5 QTY: 9Pcs/Set Funkcie: - Vysoko kvalitné príslušenstvo kit pre výmenu - Hlavnej Kefy Plávajúce konštrukcie, hĺbkové čistenie; Nylonovou kefou, bude poškriabaniu podlahy; Odnímateľný dizajn, ľahko sa čistí; ABS materiálu, odolné

Súvisiace produkty