Novinka Reduced price! Šteňa, Mača Kŕmenie Fľašou Nastaviť, Pet, Pes, Mačka Bady Ošetrovanie Vody, Mlieka Feeder Novorodenca Mačka Pitie Fľaša Pet Feeder Dodávky Zväčšiť

Šteňa, Mača Kŕmenie Fľašou Nastaviť, Pet, Pes, Mačka Bady Ošetrovanie Vody, Mlieka Feeder Novorodenca Mačka Pitie Fľaša Pet Feeder Dodávky

€2.20

-23 %

€2.88

Nový produkt

Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Psy
Platné Psa Plemena Univerzálny
Položka Druh skladovanie potravín
Objem 100ML, 200 ML

Popis Výrobku:

Typ Položky:Pet Fľaša Na Kŕmenie

Materiál:PP,PE,Silikónové

Farba:Ružová,Modrá

Funkcia:Trvalé

Cieľová Skupina:Psy

Veľkosť:

Fľaša na kŕmenie: 13 * 2cm

Liek Podávač : 12 * 3,5 cm

Veľkosť úložný box: 15 * 8 cm

Kapacita:50cc

【Funkcie] vyzýva:

1. Rukoväť je vyrobená z bezpečného materiálu PP, neobsahuje bisfenol A, nie je ľahké zlomiť, môže byť varené a vydezinfikované, a je bezpečné a spoľahlivé.

2. Silikónové hlavy je vyrobený z tekutého silikagelu, ktoré môžu byť varené a vydezinfikované, ľahko sa čistí, bezpečné a hygienické.

3. Je špeciálne navrhnuté krmivo medicíny mačiatka/psy.Prijíma spôsob injekčného kvapalina na oboch stranách, aby sa zabránilo priame vstrekovanie kvapaliny medicíny do krku a účinne predchádzať udusenia.V rovnakom čase, to je možné, že tekutý liek prechádza dieťa chuť oblasti a spôsobuje, že dieťa je hnus, čo je pomerne jednoduché a ľahké krmivo medicíny.

4. Vybavené presné váhy, ktoré možno ľahko ovládať dávkovanie a kŕmenie rýchlosť.

5.Podpora úložný box, protiprachová a nečistoty odpudzujúca a čistejšie

【Pokyny] vyzýva:

Pred použitím vyčistite celú feeder a dať ho do vody, varíme 1-2 minút na dezinfekciu.Tuhnutia kvapaliny do merania pohára, keď kŕmenie medicíny.Použitie injekčnej striekačky absorbovať požadované množstvo, a rozšíriť predný koniec striekačky s kvapalinou.Dať to do detskej ústa, potom stlačte v kvapaline, a umyť po použití.

Balík Obsahuje:

1 x pet ošetrovateľskej fľašu

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

3. 1.00 cm=0.39"

Štítky: pohár mlieka, hrniec tabuľka, pohár popcorn, brošňa pill, shubeer, keramické pery, káva hrnček sailor moon, anonymné pin, alica v pohára, prsia smalt pin.

Napísať recenziu

Šteňa, Mača Kŕmenie Fľašou Nastaviť, Pet, Pes, Mačka Bady Ošetrovanie Vody, Mlieka Feeder Novorodenca Mačka Pitie Fľaša Pet Feeder Dodávky

Šteňa, Mača Kŕmenie Fľašou Nastaviť, Pet, Pes, Mačka Bady Ošetrovanie Vody, Mlieka Feeder Novorodenca Mačka Pitie Fľaša Pet Feeder Dodávky

Popis Výrobku: Typ Položky:Pet Fľaša Na Kŕmenie Materiál:PP,PE,Silikónové Farba:Ružová,Modrá Funkcia:Trvalé Cieľová Skupina:Psy Veľkosť: Fľaša na kŕmenie: 13 * 2cm Liek Podávač : 12 * 3,5 cm Veľkosť úložný box: 15 * 8 cm Kapacita:50cc 【Funkcie] vyzýva: 1.