Novinka Reduced price! EMS Fotón LED Terapia Omladenie Stroj Horúci Pohode Sonic Vibrácií Odstraňovač Vrások Proti Starnutiu Masáž Tváre Starostlivosť o Pleť Zariadenia Zväčšiť

EMS Fotón LED Terapia Omladenie Stroj Horúci Pohode Sonic Vibrácií Odstraňovač Vrások Proti Starnutiu Masáž Tváre Starostlivosť o Pleť Zariadenia

€20.60

-42 %

€35.52

Nový produkt

Druh Omladenie Stroj
Chladiaca Teplota 10℃
Názov Značky PASTSKY
Číslo Modelu 106770A42
Názov Produktu 7 v 1 Teplú a Chladnú Omladenie Stroj
Menovitý Výkon 5W
Materiál ABS
Zdroj Napájania elektrické
Výstupné napätie/prúd DC 5V 1,0
Menovité Napätie 3,7 V
Kapacita Batérie 2000mAh
Commodity Quality Certification CCC
Farba Biela/Ružová(Voliteľné)
Miesto Pôvodu Čína
Funkcia Omladenie Pleti, Pleť Mouisture, Skin Tightening, EMS, Čistenie Tváre, Odumreté Odstránenie, Vibračná Masáž, Teplej A Studenej Masér
Vykurovanie teplota 42°C
Výrobný Proces Stroj Vyrobený
Intenzitu 5 Nastaviteľných Úrovní
Pôvod CN(Pôvodu)
veľkosť Approx. 17.3*11.5*17.5cm/6.81x4.52x6.88inch
Menovité vstupné AC 100V-240V, 50/60Hz
Čas nabíjania o 2 hodiny
Doprava Zadarmo Podpora Dropshipping

EMS Fotón LED Terapia Omladenie Stroj Horúci Pohode Sonic Vibrácií Odstraňovač Vrások Proti Starnutiu Masáž Tváre Starostlivosť o Pleť Zariadenia

>> Vlastnosti

1.[Horúce Komprimovať] Upokojujúci kúrenie môžu zlepšiť regeneráciu tkanív proces otvoriť póry a zlepšiť vstrebávanie krém, mlieko a ďalšie produkty pre starostlivosť o pleť na zanechávajú vašu pleť bacuľatá.

2.[Studenej Komprimovať] Relaxačné chlad môže upokojiť vaše pokožky a napomáha zmenšovať póry a zámok výživy hlboko do kože pre dlhotrvajúcu starostlivosť o pleť účinok.

3.[Vibračná Masáž] Vysoká frekvencia vibrácií masáž môže účinne aktivovať bunky pokožky, metabolizmus zrýchli pokožky, oprava, utiahnite pleti a posilnenie pružnosti kože.

4.[Fotón Terapia] Poskytnúť červené, modré a oranžové svetlo pre multi-účel využitia: červené svetlo môže vylučovať kolagénu rastu na zníženie vrások a vaša pleť pevné a lesklé vo hladká textúra s zdvíhacie hore a anti aging efekt; modré svetlo môže brániť akné rast proti zápalu a kože opravy účinok, znížiť riziká, zanecháva jazvy a upokojiť svoju pleť únavy úľavu; oranžové svetlo môže zrýchliť krvný obeh a zrýchliť metabolizmus na doplnenie energie pre bunky pokožky.

5.[EMS Stimulácia] Prijať EMS micro aktuálne zvýšiť produkciu kolagénu a podporu krvného obehu, pre lepšiu pleť oprava účinok, účinne pomáha redukovať vrásky, zmenšenie pórov, utiahnite pokožky a zlepšenie absorpcie efektívnosti.

6.[Kladné Ióny Olova Out] v Kombinácii s bavlnou podložky ľahko odstrániť kozmetické kovových iónov zvyšky, ktoré môžu byť škodlivé pre váš skin pre hlboké póry očistný účinok.

7.[Záporné Ióny Olova V] Účinne zlepšiť absorpciu výživy účinnosť pre viac efektívna starostlivosť o pleť, tiež môže pomôcť zachrániť svoje produkty starostlivosti o pleť.

8.[Intelligent Prevádzky] Jednoduché tlačidlo ovládací zadarmo režimy prepínať, okamžité zapnutie a vypnutie, intenzitu úpravu.A prichádza s stojan, držiak na podržte vaše zariadenie s stabilné a bezpečné podporu.

9.[Continuous Pôžitok] Postavený-v 2000mAh nabíjateľné batérie je možné priamo napájaný cez adaptér, napájanie banka, počítača nabíjanie pomocou pripojenia USB na pripojenie k bezdrôtovej prevádzky, spleť zadarmo.

10.[Vhodné pre Starostlivosť o Pleť] Vhodný pre domáce aj cestovné použitie, multifunkčný dizajn riešiť viac problémov a funkčnými na viac oblastí, pomáha zmierniť tváre svalové napätie alebo únavy očí, odstrániť tmavé kruhy, očné tašky, fade linky a vrásky & atď.

>> Špecifikácie

Materiál: ABS

Farba: Biela/Voliteľné(Voliteľné)

Menovitý Príkon: AC 100V-240V, 50/60Hz

Výstupné Napätie/Prúd: DC 5V 1,0

Menovitý Výkon: 5W

Menovité Napätie: 3,7 V

Batéria Kapacita: 2000mAh

Vykurovanie Teplota: 42℃

Chladiaca Teplota: 10℃

Čas nabíjania: približne 2 hodiny

Úrovne Intenzity: 5 Nastaviteľné Úrovne

Veľkosť Produktu: Ako Zobrazuje Obrázok

>> Poznámka:

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

>> Package Zahrnuté:

1* Krásu Tváre Zariadenie(Hlavná Jednotka)

1* USB Kábel

1* Užívateľská Príručka

1* Držiak Na Stojan

1* Ochranný Kryt

1* Skladovanie Taška

Štítky: gél ice pack, studeného lasera, čistiť tvár, dildo hot, tvár massag, cryo, ice terapia, studený laser terapia, starostlivosť o pokožku, laserová terapia.

Napísať recenziu

EMS Fotón LED Terapia Omladenie Stroj Horúci Pohode Sonic Vibrácií Odstraňovač Vrások Proti Starnutiu Masáž Tváre Starostlivosť o Pleť Zariadenia

EMS Fotón LED Terapia Omladenie Stroj Horúci Pohode Sonic Vibrácií Odstraňovač Vrások Proti Starnutiu Masáž Tváre Starostlivosť o Pleť Zariadenia

EMS Fotón LED Terapia Omladenie Stroj Horúci Pohode Sonic Vibrácií Odstraňovač Vrások Proti Starnutiu Masáž Tváre Starostlivosť o Pleť Zariadenia >> Vlastnosti 1.[Horúce Komprimovať] Upokojujúci kúrenie môžu zlepšiť regeneráciu tkanív proces otvoriť póry a zlepšiť vstrebávanie krém, mlieko a ďalšie produkty pre starostlivosť

Súvisiace produkty