Novinka Reduced price! Nový 7 Zväčšiť

Nový 7" palcový Pre Irbis TZ709 3G TABLET 30pins LCD Displej Matrix Displej LCD Objektív výmena Modulov

€8.76

Nový produkt

Screen Type Odolnosť Displeja
Kompatibilné Značky Univerzálny
Typ Produktu LCD Tablet
Veľkosť Displeja 7~10 Palec

upozornenie:

1. Každá obrazovka je testované pred poštovné a 100% pracujúcich; Opraviť / Vymeniť Zo starých, rozbité, popraskané, poškodené, chybné obrazovky.

2. Po prevzatí tovaru, nie slzný film, nie stick lepidlo na zadnej strane, test stroj najprv odstráňte staré obrazovky, vložte nový obrazovky a skontrolujte, či citlivosť je normálne.Prosím, určite vyskúšajte stroj prvý.Uistite sa, že kvalita je ok.Nainštalujte znova.je ľahko napáliť doske a displeja, nie sme zodpovední.

3. Pred test pripojenia napájania, musíte odpojiť, inak doske a na obrazovke bude horieť ľahko.ak to nefunguje, nie sme zodpovední.

Štítky: 30pin na 40pin, hniesť, lenovo tablet, 7 palcový tablet, sviečka fréza, flex kábel pre lcd displej, lcd matice, e ink tablet, 30pin kábel ffc, holbein.

Napísať recenziu

Nový 7

Nový 7" palcový Pre Irbis TZ709 3G TABLET 30pins LCD Displej Matrix Displej LCD Objektív výmena Modulov

upozornenie: 1. Každá obrazovka je testované pred poštovné a 100% pracujúcich; Opraviť / Vymeniť Zo starých, rozbité, popraskané, poškodené, chybné obrazovky. 2. Po prevzatí tovaru, nie slzný film, nie stick lepidlo na zadnej strane, test stroj najprv odstráňte staré obrazovky, vložte nový obrazovky a skontrolujte, či citlivosť je normálne.Prosím,

Súvisiace produkty