Novinka Reduced price! Nabíjačka Pre Huawei Sledovať 2 PRO Generácie Hodinky Magnetické Nabíjací Kábel Smart Hodinky Magnetické Sacie Bezdrôtovú Nabíjačku Adaptér Zväčšiť

Nabíjačka Pre Huawei Sledovať 2 PRO Generácie Hodinky Magnetické Nabíjací Kábel Smart Hodinky Magnetické Sacie Bezdrôtovú Nabíjačku Adaptér

€1.41

-40 %

€2.35

Nový produkt

Funkcia Push Správy
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Jazyk angličtina
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Názov Značky Rondaful
Druh Nabíjačky
Pôvod CN(Pôvodu)

Odrážky:

1、Kompatibilita: Naše sledovať 2 nabíjanie káble sú vhodné LEN hodinky 2 písm. a hodinky 2 Pro).To je navrhnuté špeciálne pre tento model.

2、Robustný: pre sledovať 2 nabíjačka nie sú voľné, sú robustné s silnú príťažlivosť a sila príťažlivosti, nie vypadnúť, čo pomáha udržať nabíjačku na mieste pre spoľahlivé nabíjanie.

3、Žiadostí: a hodinky 2 nabíjačky môže byť pripojený k USB napájací zdroj na PC, laptop, notebook, pretože toto plnenie metóda môže poskytnúť vysokú účinnosť a vysokú stabilitu plnenie zážitok pre vás.

4、Poznámky: Majte na Hodinky 2 bezpečí pred viac-aktuálne alebo viac-nabíjanie pri pripojení napájacieho zdroja.

5、Vysokej Kvality: Prijaté eco-friendly TPE a TPU materiálu, pružný, náhradné nabíjací kábel zabezpečuje prevádzku.Robustný klip a konektor vám umožní nabíjať s ľahkosťou.

Funkcie:

1. Kompatibilita: Naše sledovať 2 nabíjanie káble sú vhodné LEN hodinky 2 písm. a hodinky 2 Pro).To je navrhnuté špeciálne pre tento model.

2. Robustný: pre sledovať 2 nabíjačka nie sú voľné, sú robustné s silnú príťažlivosť a sila príťažlivosti, nie vypadnúť, čo pomáha udržať nabíjačku na mieste pre spoľahlivé nabíjanie.

3. Aplikácie: pre sledovať 2 nabíjačky môže byť pripojený k USB napájací zdroj na PC, laptop, notebook, pretože toto plnenie metóda môže poskytnúť vysokú účinnosť a vysokú stabilitu plnenie zážitok pre vás.

4. Poznámky: Majte na Hodinky 2 bezpečí pred viac-aktuálne alebo viac-nabíjanie pri pripojení napájacieho zdroja.

5. Vysoká Kvalita: Prijaté eco-friendly TPE a TPU materiálu, pružný, náhradné nabíjací kábel zabezpečuje prevádzku.Robustný klip a konektor vám umožní nabíjať s ľahkosťou.

Parametre:

Použiteľné modely: pre watch2

Vstupné napätie: 5V

Výstupné napätie: 5V

Výstupný prúd: 500-700MA

Rozhranie: sonda magnetické rozhranie

Farba: čierna, biela, fialová

Dĺžka kábla: cca 1m/3.28 ft

Váha: cca 37g

Zoznam:

1*Nabíjačka pre Sledovať 2

Štítky: trícium hodinky, galaxy sledovať s2 aktívne nabíjačky, nabíjačka hodinky, gt smartwatch nabíjačky, nabíjačka huawei hodinky, huawei sledovať 2 šport dock, nabíjačka smart hodinky, vysoké magnetické kábel, 4 pin magnetické pogo pin nabíjačky, aplle sledovať nabíjačky.

Napísať recenziu

Nabíjačka Pre Huawei Sledovať 2 PRO Generácie Hodinky Magnetické Nabíjací Kábel Smart Hodinky Magnetické Sacie Bezdrôtovú Nabíjačku Adaptér

Nabíjačka Pre Huawei Sledovať 2 PRO Generácie Hodinky Magnetické Nabíjací Kábel Smart Hodinky Magnetické Sacie Bezdrôtovú Nabíjačku Adaptér

Odrážky: 1、Kompatibilita: Naše sledovať 2 nabíjanie káble sú vhodné LEN hodinky 2 písm. a hodinky 2 Pro).To je navrhnuté špeciálne pre tento model. 2、Robustný: pre sledovať 2 nabíjačka nie sú voľné, sú robustné s silnú príťažlivosť a sila príťažlivosti, nie vypadnúť, čo pomáha udržať nabíjačku na mieste pre spoľahlivé

Súvisiace produkty