Novinka Reduced price! EASYGUARD RFID auto Bezdrôtový Immobilizer Bezpečnostný Systém s Motorom Automatické zamknutie/Odomknutie Motocykel immobilizer Anti-Theft Zväčšiť

EASYGUARD RFID auto Bezdrôtový Immobilizer Bezpečnostný Systém s Motorom Automatické zamknutie/Odomknutie Motocykel immobilizer Anti-Theft

€16.80

-19 %

€21.00

Nový produkt

Funkcia 7 príveskom, indukčné vzdialenosť nastaviteľná citlivosť
Typ Príslušenstva Špeciálne Súčasti Anti-Theft Zariadenia
Funkcia 4 Nízky stav batérie detekcie/pripomienky
Druh Anti-Theft Prístroja, One-Way
Diaľkovo Ovládané Áno
Názov Značky EASYGUARD
Funkcia 1 Motor, auto lock odblokovať
Funkcia 6 Kód vzdelávania/programovanie
Typ Diaľkové Ovládanie Bez LCD, Diaľkové Ovládanie
Funkcia 3 Tiesňové prepísať
Funkcia Druhý Alarm
Funkcia 2 Anti-únos
Vhodné Pre +12V auto alebo motocykel,
Funkcia 5 Späť na továrenské nastavenie
Frekvencia 2.4 GHZ
Pôvod CN(Pôvodu)

Vážení Zákazníci,

Toto je EASYGUARD značky 2.4 GHZ vozidla Immobilizer Bezpečnostný Systém s Motorom automatické Zablokovanie alebo odblokovanie do 1-2 metrov Anti-únos & Anti-Theft.

Položky sa hodí pre 95% DC12V vozidiel na trhu, ako sedan, SUV, vyzdvihnutie, motocykle a pod.Ak je vaše vozidlo dc24v, prosím, kontaktujte nás pre prispôsobené jeden.

Dôležité:

Neposkytujeme inštalácie, servis a inštalácia je jednoduchá, ak máte nejaké auto elektriku vedomosti.Anglický užívateľa na obsluhu a schémy zapojenia je k dispozícii pre kontrolu na vyžiadanie.

EASYGUARD značky vozidla Immobilizer Bezpečnostný Systém s Motorom automatické Zablokovanie alebo odblokovanie do 1-2 metrov Anti-únos & Anti-Theft.hodí sa pre DC12V vozidiel, ako sú autá, vyzdvihnutie, SUV, sedan, motocykel atď.Automaticky odomknúť auto motor, keď používateľ prístup auto do 1-2 metrov vzdialenej.Automatické zamknutie auta, motor, keď chôdze auta pre 1-2 m s diaľkovým ovládaním.

s anti-únos & funkcia proti krádeži a pridať ešte jeden ochranu vášho vozidla položky sa hodí pre 95% DC12V vozidlá, autá alebo motorky na trhu s jednoduchú inštaláciu DIY.príveskom, indukčné vzdialenosť citlivosti môže byť nastaviteľná od 2meters 5 metrov.

Hlavné Funkcie

1. Motor, auto lock odblokovať: Automaticky odomknúť auto motor, keď používateľ prístup auto do 1-2 metrov vzdialenej.Automatické zamknutie auta, motor, keď chôdze auta pre 1-2 m s diaľkovým ovládaním.

2. Anti-únos-keď vozidla je zapaľovanie na stav, prístroj sa bude zadajte anti-únos režim, ak nedokáže rozpoznať signál z diaľkového ovládača.Položka ukončí anti-únos režim, ak detekciu signálu z diaľkového ovládača.

3. Tiesňové prepísať

Ak diaľkové ovládanie bolo stratené alebo s nízkym výkonom, užívateľ nemohol spustiť auto, potrebné vykonať núdzové prepísať, aby sa štart vozidla.

4. Nízky stav batérie detekcie/pripomienky Raz naštartovaním po 10 sekundách, ak napätie batérie pod 2.3 V, bzučiak sa pípnutie 3 krát.A opakovať 3 sekúnd neskôr, pripomenúť užívateľom meniť batérie v čase.

5. späť na továrenské nastavenie:

V prípade, ak vozidlo bolo odrezať výkon zrazu, vozidlo bude automaticky späť na továrenské nastavenie

6. Kód vzdelávania/programovanie metóda

Nové diaľkové môže byť naprogramovaný tak, aby sa prístroj ak je vzdialený bolo stratené alebo batéria nemá silu.

7. príveskom, indukčné vzdialenosť citlivosť nastaviteľná od 2meters 5 metrov.

Balenie zoznam

Jednotka x1

Diaľkové x2

Anglický návod a schéma zapojenia x1

Technické Údaje:

Diaľkové ovládanie

Prevádzka napätie: 3V

Statický prúd: ≤5uA

Prevádzková frekvencia: 2,4 GHZ

Hlavná jednotka:

Efektívne prijímanie rozsah: 2 M

Prevádzka napätie: 12 ± 3V

Prevádzka prúd: ≤21mA

Prevádzková frekvencia: 2,4 GHZ

Môžete tiež rád:

ec002 pke auto alarm

ec003nv pke auto alarm

2 way auto aalrm:

PREČO NAKUPOVAŤ U NÁS?

1. Professional: Sme profesionálny tím vozidiel bezpečnostné produkty a môžeme poskytnúť technik podpory 7x24 hodín na vás

2. Zárukou kvality: výrobky poskytujeme všetky s 12 mesiacov záruka kvality

3. Tovar na sklade a rýchle dodanie: Všetky položky, ktoré predávame sú v sklade a zasielame im umožní rýchly, zvyčajne budeme loď vašej objednávky von do 24 hodín raz dostať svoje platby vymazané

4. Dobrú povesť: sme získať dobrú povesť od našich klientov

5. 14 dní záruka vrátenia peňazí: ak ste nemali uspokojiť s vašej objednávky, len vráťte nám ho do 14 dní a získať plnú náhradu.

6. Nádherný po predaji služby: transakcie nie je dokončiť aj dostali ste vašu objednávku; aj naďalej budeme poskytovať vám po predaji služby, keď sa budete používať produkty celý čas.

Záruku kvality

Sľubujeme, žiadne riziko nákup a 14 dní peniaze späť služby

1. 14-dňovú záruku vrátenia peňazí-z akéhokoľvek dôvodu.Pre 14 dní od dátumu nákupu, vrátiť nepoškodený Easyguard produkt a dostávať plnú náhradu z AKÉHOKOĽVEK dôvodu.

2. Všetky produkty vyrobené z Easyguard a ponúkame je zbrusu nový, un-používa sa s originál balenie.

3. Všetky výrobky sú v súlade s 12-mesačná záruka na kvalitu súvisiace s otázkami.12 mesiacov od dátumu nákupu, my sa postaráme o všetky kvality-súvisiace otázky.

4. Ak zákazníci prijaté akékoľvek vady alebo poškodené na obale, ako aj výrobky, pls odmietnuť podpísať balík a ihneď nás kontaktujte.Pls tiež poskytnúť dôkaz od prepravnej spoločnosti, ktorá môže dokázať škody nimi spôsobené, v tomto prípade, môžete získať bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí.

5. Ak ste naozaj nemám rád výrobky, ktoré ste kúpili, môžete sa rozhodnúť pre návrat na nás s plnou pôvodnom balení a získať plnú náhradu.Pls zabezpečiť to, že balíček je nepoškodený a v pôvodnom stave, keď vám to vrátiť späť.

6. Pls kontaktujte nás pred vrátením výrobkov a poskytneme podrobné spiatočná adresa.Zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť vrátiť prepravné náklady.

Štítky: automatické nespresso, auto auto alarm, ntg02, smart start systém, alarm auto systému, alarm skúter, auto rfid, alarm systému domácej, zabezpečenie ochrany ženy, hrnček na kávu s vekom a lyžicu.

Napísať recenziu

EASYGUARD RFID auto Bezdrôtový Immobilizer Bezpečnostný Systém s Motorom Automatické zamknutie/Odomknutie Motocykel immobilizer Anti-Theft

EASYGUARD RFID auto Bezdrôtový Immobilizer Bezpečnostný Systém s Motorom Automatické zamknutie/Odomknutie Motocykel immobilizer Anti-Theft

Vážení Zákazníci, Toto je EASYGUARD značky 2.4 GHZ vozidla Immobilizer Bezpečnostný Systém s Motorom automatické Zablokovanie alebo odblokovanie do 1-2 metrov Anti-únos & Anti-Theft. Položky sa hodí pre 95% DC12V vozidiel na trhu, ako sedan, SUV, vyzdvihnutie, motocykle a pod.Ak je vaše vozidlo dc24v, prosím, kontaktujte nás pre prispôsobené

Súvisiace produkty