Novinka Reduced price! Vonkajšie Coconut Tree Nafukovacie Piť Tácky Nápojov Pohár Stojan, Držiak, Plávajúce Hračky Lete Vody Bazén Beach Party Zväčšiť

Vonkajšie Coconut Tree Nafukovacie Piť Tácky Nápojov Pohár Stojan, Držiak, Plávajúce Hračky Lete Vody Bazén Beach Party

€0.78

-45 %

€1.42

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Nafukovacie Držiak
Platné Ľudí Iné

Popis:

Floaties Materiál: plaváky držiak je vyrobený z PVC plastu, hrubé a trvanlivé.To môže byť znovu, podržte nápoje pohár 12-15 oz.Nemôžem byť príliš veľký pohár alebo to bude klesať.

Pool Party Prospech: Plávajúce nafukovacie piť holderis skvelé pre vodné rekreácia, pool party a bazén dekorácie, umožňuje piť lounge v bazéne alebo vírivke vedľa vás.Ak cítite smäd, zatiaľ čo plávajúce alebo plávanie, môžete chytiť float piť vo vode, sa teší vašej strany čase.

Skvelá Zábava: Ak ste ju dajte do vaňou, dostal ich na hračky na hranie vo vani, deti budú radi, pričom kúpeľ po tom, ako toto roztomilé hračky.Môžete tiež vyskúšali nápoje s nimi vo vani a sú držané až skvelé!Takže, či už chcete ich na nápoje, alebo pre vaše deti hračky sú perfektné!

Jednoduché Použitie: náš Nápoj Plaváky sú veľmi ľahká,skladací a prenosné,ľahko sa prepravuje na všetky strany.Môže byť plne nafúknuté do 10 sekúnd.

Rôzne Použitie: Ideálny pomoc na slnku-tan plávajúce,vírivka,tropický strany alebo víkendové plávanie,deti narodeniny pool party,zimné vonkajší bazén,rodinný víkend pláži reunions,vonkajší plávajúce,môže byť tiež použitý ako deti zábavné vaňa hračky.

Špecifikácie:

Názov položky : Nafukovacie Držiak

Tvar: Coconut tree

Materiál: PVC

Farba: Modrá

Veľkosť: 25 x 21 cm

Vhodné pre: Dospelých / Detí / Strana

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie obsahuje:

1 x Nafukovacie Držiak

Štítky: xr železa recenziu.

Napísať recenziu

Vonkajšie Coconut Tree Nafukovacie Piť Tácky Nápojov Pohár Stojan, Držiak, Plávajúce Hračky Lete Vody Bazén Beach Party

Vonkajšie Coconut Tree Nafukovacie Piť Tácky Nápojov Pohár Stojan, Držiak, Plávajúce Hračky Lete Vody Bazén Beach Party

Popis: Floaties Materiál: plaváky držiak je vyrobený z PVC plastu, hrubé a trvanlivé.To môže byť znovu, podržte nápoje pohár 12-15 oz.Nemôžem byť príliš veľký pohár alebo to bude klesať. Pool Party Prospech: Plávajúce nafukovacie piť holderis skvelé pre vodné rekreácia, pool party a bazén dekorácie, umožňuje piť lounge v bazéne

Súvisiace produkty