Novinka Reduced price! 3KS Čierne Drevo make-up Sada štetcov Magic Traceless Nadácie Kefa Povolanie Korektor Načechraný Korektor Obrys make-up Nástroj Zväčšiť

3KS Čierne Drevo make-up Sada štetcov Magic Traceless Nadácie Kefa Povolanie Korektor Načechraný Korektor Obrys make-up Nástroj

€1.34

Nový produkt

Názov Značky S-Fly
Číslo Modelu Make-Up Štetec
Pôvod CN(Pôvodu)
Kefa Materiál Plastové, Nylon, Vlnené Vlákno
Počet Kusov Combo
Používa Sa S Súpravy A Súpravy
Množstvo 3pc
Položka Druh Make-Up Štetec
Rukoväť Materiál Plastové
veľkosť normal

3KS Čierne Drevo make-up Sada štetcov Magic Traceless Nadácie Kefa Povolanie Korektor Načechraný Korektor Obrys make-up Nástroj Špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Položka Typ: Kozmetický štetec Materiál: plastová rukoväť + umelých vlákien Prijímaní vlákniny vlasy materiálu, ktorý je veľmi mäkký a hladký Vhodný ako pre profesionálne použitie a domáce použitie je Jednoduché a pohodlné, vykonávať Jednoduché držať prášok, prírodné farby, poskytovanie jednotné Č vyblednutiu a žiadne vlasy klesá kefy podporiť a prezentovať svoj život chuť je prenosné a pohodlné na používanie a prepravu obsah balenia: Štetec, 3ks

STAROSTLIVOSŤ

Na čistenie, používanie mydla a opláchnite ho s vlažnou vodou, pad suché a obchod.

Uchovávajte mimo dosahu ostré predmety, ako váš pinzety alebo obočie nožnice, a to bude trvať veľmi dlho!

Spätná Väzba & Služby:

1) Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

2) Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníkov.Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby.Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín (okrem soboty a nedele a sviatky).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Platby:

1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna.Alebo nie,prosím opravte to pred platby.

2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti).

3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

Poštovné A Odovzdanie Termín:

1) Sme sa loďou po celom SVETE .

2) tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovný deň po zaplatení ukončené prijaté.

3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné (pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní.

4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 35 dní.Ak sa nemôžete dostať to, po 35 pracovných dní.Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

5) Prepravná môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti.Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

6) Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené .

7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku.Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky SR skóre len preto, že dodacia lehota.

8) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: Make-up, el kefy, morská víla barbie make-up štetec, sada, pozadie, drevené, ulta kozmetický štetec, kefa atrament, jednoduchý make-up nástroje, make-up set, foundat.

Napísať recenziu

3KS Čierne Drevo make-up Sada štetcov Magic Traceless Nadácie Kefa Povolanie Korektor Načechraný Korektor Obrys make-up Nástroj

3KS Čierne Drevo make-up Sada štetcov Magic Traceless Nadácie Kefa Povolanie Korektor Načechraný Korektor Obrys make-up Nástroj

3KS Čierne Drevo make-up Sada štetcov Magic Traceless Nadácie Kefa Povolanie Korektor Načechraný Korektor Obrys make-up Nástroj Špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Položka Typ: Kozmetický štetec Materiál: plastová rukoväť + umelých vlákien Prijímaní vlákniny vlasy materiálu, ktorý je veľmi mäkký a hladký Vhodný ako pre profesionálne

Súvisiace produkty