Novinka Reduced price! Prenosný Mini Keychain Baterka Super Malý COB LED Pochodeň Svetla, 3 Režimy Vrecku Lanterna Napájanie AAA Batéria Zväčšiť

Prenosný Mini Keychain Baterka Super Malý COB LED Pochodeň Svetla, 3 Režimy Vrecku Lanterna Napájanie AAA Batéria

€2.07

-5 %

€2.18

Nový produkt

Model LED Korálky Iné
Názov Značky WASAGA
Ohnisková Vzdialenosť Non-nastaviteľné
Certifikácia Žiadne
Materiál Telesa Plastové
Zoom No
Prepnutie Režimu Vysoká/Stredná/Nízka
Nabíjačka Nie Je Uplatňované
Podpora Stmievač Jeden súbor
Príkon other
Pôvod CN(Pôvodu)
nepremokavé Áno
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Funkcia Odolné Voči Otrasom
Osvetlenie Vzdialenosť 50 m
Baterka Typ Camping/Lov/Turistika/Objavovanie/Noc prechádzky
Lumen 100
Mini Baterka Keychain LED Baterka Keychain
led baterka malá baterka
Číslo Modelu Mini keychain led baterka FL1C8874
Baterka Vrecku mini baterka

Prenosný Mini Keychain Baterka Super Malý COB LED Pochodeň Svetla, 3 Režimy Vrecku Lanterna Napájanie AAA Batéria Funkcie: Inovatívne COB technológia poskytuje jasné a silné osvetlenie.Pohodlný spínač tlačidlo kontrola.Roztomilý a vreckový svietidlá sú vhodné pre všetkých v rodine.Jednoduché ovládanie a pohodlné tlačidlo reťazca, ľahko sa prenáša.Pre domáce, vonkajšie aktivity, alebo na núdzové situácie.Špecifikácia: Materiál: ABS Shell farba: červená, čierna, zelená, modrá farbu Svetla: biela Svetelný zdroj: 1 *KLAS Napájanie: 1*AAA batéria (nie je súčasťou) 3 režimy: silné svetlo, nízke svetlo, flash Veľkosť: 6,5 cm x 2 cm x 1.7 cm balenie obsahuje: 1 keychain blesk (nie je súčasťou balenia batérie)

Platby

1)akceptujeme Alipay.Západ Únie,TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

O Cla

Je to závisí od Colnej politiky vo vašej krajine, vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line.Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane.Ale zvyčajne nie je potrebné vysporiadať s týmto problémom.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.?

Spätná väzba

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: xs oled displej orignal.

Napísať recenziu

Prenosný Mini Keychain Baterka Super Malý COB LED Pochodeň Svetla, 3 Režimy Vrecku Lanterna Napájanie AAA Batéria

Prenosný Mini Keychain Baterka Super Malý COB LED Pochodeň Svetla, 3 Režimy Vrecku Lanterna Napájanie AAA Batéria

Prenosný Mini Keychain Baterka Super Malý COB LED Pochodeň Svetla, 3 Režimy Vrecku Lanterna Napájanie AAA Batéria Funkcie: Inovatívne COB technológia poskytuje jasné a silné osvetlenie.Pohodlný spínač tlačidlo kontrola.Roztomilý a vreckový svietidlá sú vhodné pre všetkých v rodine.Jednoduché ovládanie a pohodlné tlačidlo reťazca, ľahko sa prenáša.Pre