Novinka Reduced price! Žltá A Modrá 3D Oheň jeseň Mužov Mikina Ženy Hoodies outwear Zimné Pekný Muž s Kapucňou 3D Kapucňou hio hop oblečenie Zväčšiť

Žltá A Modrá 3D Oheň jeseň Mužov Mikina Ženy Hoodies outwear Zimné Pekný Muž s Kapucňou 3D Kapucňou hio hop oblečenie

€7.93

-34 %

€12.19

Nový produkt

Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Číslo Modelu 3d-9210
Vzor Typ 3D
Rukáv Štýl Pravidelné
Názov Značky Nifineo
Uzavretie Typ Žiadne
Štýl punk štýl, 3D full tlač Dlhý Rukáv Hoodies
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie MUŽI
Hrúbka ŠTANDARD
textílie funkcie Priedušný ; Pohodlné ; Prírodný ; Nealkoholické
Materiál Polyester, BAVLNA
Položka Druh Hoodies, 3D Bunda, Kabát
Odnímateľná Časť Žiadne
Platné Scény Príležitostné
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Druh Pravidelné
Platné Sezóny Jeseň A Zima
Kapucňou No
Golier Kapucňou
Na sezónu Jar, Jeseň, Zimné
Kvalita Vysoká Kvalita
Vhodné Ľudí Muži/Ženy/chlapci/dievčatá

Milý priateľ, ďakujem vám za nákup darčeky v našom obchode.Prosím nezabudnite uviesť vaše celé meno, adresu, detaily, aby ste mohli prijímať balík úspešne.

Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím!odpovieme do 24 hodín.

Teplé riadka: 1).To je unisex štýl,muži a ženy môžu nosiť!! 2).Prosím vyberte veľkosť produktu podľa "Výška a Hmotnosť Crosstab". 3).Položka Merané ručne , mohlo by to byť 1-3 cm rôzne,nasledujúce informácie sú len pre referenčné účely.Prosím, kontaktujte nás ak chcete získať podrobné informácie, ak máte nejaké pochybnosti.

4).V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať theactual farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.Ďakujeme!

Prepravné Podmienky Máme loď v pondelok - nedeľa, okrem sviatkov.Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.Štandardná Služba je Čína Príspevok Air Mail.Štandardná Služba trvá asi 15-25 pracovných dní (s Výnimkou Talianska, Ruska, Izraela, Argentína, Brazília, Lotyšsko, Ukrajina, Kazachstan, Východná Európa, Južná Amerika, ktorá bude mať 30-45 dní).Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo Čína EMS webovej stránke.Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 40 pracovných dní.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.Vráti Termín V prípade, že ste dostali chybné položky, ktorú má do 15 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.Tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis.V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie.Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.Prosím e - mail nás.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na vás.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech.Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania.

Štítky: xs max pro magnetické prípade.

Napísať recenziu

Žltá A Modrá 3D Oheň jeseň Mužov Mikina Ženy Hoodies outwear Zimné Pekný Muž s Kapucňou 3D Kapucňou hio hop oblečenie

Žltá A Modrá 3D Oheň jeseň Mužov Mikina Ženy Hoodies outwear Zimné Pekný Muž s Kapucňou 3D Kapucňou hio hop oblečenie

Milý priateľ, ďakujem vám za nákup darčeky v našom obchode.Prosím nezabudnite uviesť vaše celé meno, adresu, detaily, aby ste mohli prijímať balík úspešne. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím!odpovieme do 24 hodín. Teplé riadka: 1).To je unisex štýl,muži a ženy môžu nosiť!! 2).Prosím vyberte veľkosť produktu

Súvisiace produkty